Een voormalige basisschool in Middelburg wordt
getransformeerd tot zes woningen.Een woning krijgt een grote keuken, woonkamer,
badkamer en vijf slaapkamers. Onder de karakteristieke kap komt een speelzolder en gastenkamer. In de keuken en woonkamer wordt het plafond verwijderd waardoor de karakteristieke
spantconstructie zichtbaar wordt. Raamopeningen
bieden een doorkijk naar andere ruimtes en zorgen voor extra licht in de donkerdere delen van
het gebouw. Door de gang te verbreden wordt deze een zichtverbinding tussen de gezamelijke ruimtes en een speelzone voor de kinderen. De ruime woonkeuken is het hart van de woning en biedt zicht op de binnentuin.

Inmiddels is de sloop gereed en kan de uitvoering van het nieuwe ontwerp echt beginnen! 

Architect: Sylvia Hendriks & Sjuul Cluitmans

Advertenties