profiel

FullSizeRender

Ik ben een pragmatische ontwerper die zich goed kan inleven in de problematiek van het project en luistert naar alle gebruikers en opdrachtgevers. Ik houdt van mooie, goed gemaakte dingen. Ambacht in een ontwerpstijl en een contextueel gebruik van ontwerp elementen zijn belangrijk voor de dingen die ik maak. Ik maak mijn projecten altijd voor de eindgebruiker, architectuur gaat voor mij over mensen, hoe ze leven, werken, en zijn.

Sjuul was ontwerper & architect  bij verschillende bekende architectenbureaus in Amsterdam. Momenteel bij Heren 5 Architecten. Is afgestudeerd als Architect aan Academie van Bouwkunst in Amsterdam op 28 april 2011.

Sjuul is Allround Architect en Bouwkundige met ervaring van Schetsontwerp en Voorlopig ontwerp tot uitvoering en bouwbegeleiding van grote bouwprojecten.

Heeft: meegewerkt en ontworpen aan grote projecten en prijsvragen zoals: het Scheringa Museum voor Realisme (DOK), Dorpshuis Zwanenburg (heren5), De Vrije Kade-Buiksloterham (H5), Gemeentehuis Heerhugowaard (HvH), De Bannehoven Zaandijk (H5), Kadegebouw IJburg (DOK), De Zaanse Strip, Zaandam (Heren5), v/d Ploeg terrein Apeldoorn (Heren5), Winkelcentrum Hanzewijk Kampen (H5). Prijsvragen voor: Gemeente Haarlemermeer, Gemeente Utrecht, werkt ook voor corporaties als; BPD, Stadgenoot, Eigen Haard, Ymere, De Woonmensen, Portaal, Woonstad, Rochdale, Bouwinvest e.a.

Is: gespecialiseerd in digitaal tekenen met VectorWorks (versie: 9 t/m 2018),  3D-BIM-vector works expert. Ook veel ervaring in het maken van 3D-animaties en rendering & artist/impressions (zie de renderkoning) met Artlantis op de Mac.

Kan ook: Diverse Systeembeheer taken Apple Mac georiënteerd, zoals beheer van accounts, software & hardware ondersteuning en kleine reparaties! Beheer van volledige digitale reilen & zeilen van een bureau van 15-25 medewerkers op Mac Server.

Advertenties