profiel

img_7335.jpg

Ik ben een technisch onderlegd allround architect.  Met mijn interesse voor techniek, verbeelding van ontwerp en nieuwsgierigheid naar nieuwe media. Een echte alleskunner met een betrokken en open-minded houding die van ontwerp tot uitvoering sterk presteert.

Sjuul is ontwerper & architect  bij verschillende bekende architectenbureaus in Amsterdam. Momenteel bij Heren 5 Architecten. Heeft  ge-studeerd aan MTS en HTS bouwkunde in Haarlem en behaalde mijn Master in Architecture in 2012 aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Sjuul is Allround Architect en Bouwkundige met ervaring van Schetsontwerp en Voorlopig ontwerp tot uitvoering en bouwbegeleiding van grote bouwprojecten.

Heeft: meegewerkt en ontworpen aan grote projecten en prijsvragen zoals: het Scheringa Museum voor Realisme (DOK), Dorpshuis Zwanenburg (h5), De Vrije Kade-Buiksloterham (h5), Bannehoven Zaandijk (h5)Gemeentehuis Heerhugowaard (HvH), De Bannehoven Zaandijk (h5), Kadegebouw IJburg (DOK), De Zaanse Strip, Zaandam (h5), v/d Ploeg terrein Apeldoorn (h5), Winkelcentrum Hanzewijk Kampen (h5). Prijsvragen voor: Gemeente Haarlemermeer, Gemeente Utrecht, werkt ook voor corporaties als; BPD, Stadgenoot, Eigen Haard, Ymere, De Woonmensen, Portaal, Woonstad, Rochdale e.a.

Is: gespecialiseerd in digitaal tekenen met VectorWorks (versie: 9 t/m 2019),  3D-BIM-in vector works. Ook veel ervaring in het maken van 3D-animaties en rendering & artist/impressions (zie de renderkoning) met Artlantis.

Kan ook: Diverse Systeembeheer taken Apple Mac georiënteerd, zoals beheer van accounts, software & hardware ondersteuning en kleine reparaties! Beheer van volledige digitale reilen & zeilen van een bureau van 15-25 medewerkers op Mac Server.