Het hoofdkantoor van Charles Vogele Benelux krijgt een nieuwe werkplek langs de A2 bij Breukelen. In een a-typisch gebouw voor een kantoor wordt straks een nieuw modieus gebouw ingericht als onderkomen voor 30 werknemers incl. trainingsruimten en workshops.

De beleving van mode op deze werkvloer is uitgangspunt geweest voor dit ontwerp, zo wordt de modebeleving van de kleding voelbaar gemaakt en speelt de “Look & Feel” als; Transparantie, Vernieuwing, Fris en klantvriendelijkheid een grote rol. Het werken tenmidden van de mode en kleding is belangrijk voor de ruimtes.

Alles concentreert zich rondom het centraal hart van het gebouw, de ovale vide. Deze trekt de werkplekken centraal naar het midden en zorgt voor een heldere indeling van de verschillende plekken. De vides versterken de zichtrelaties tussen boven en beneden waar gewerkt en getraind wordt. Vanuit dit ‘hart’ van het gebouw straalt de mode zich uit naar de omliggende werkplekken en omgeving.

Een aantal in hout uitgevoerde vaste meubel elementen, als de catwalk, balie en kledingwand geven het interieur schaal en maken met hun multifunctioneel gebruik de ruimte tot meer dan een werkplek alleen. Dit gebouw ademt straks het modemerk

Ontwerp: Sjuul Cluitmans & Sylvia Hendriks

Interieur meubels gebouwd door: Paul Timmer

Advertenties

Een gedachte over “Hoofdkantoor Charles Vogele Benelux

Reacties zijn gesloten.